Prosjektene Blir Jevnere Med Dette Hjemmet

Har du virkelig tenkt alvorlig på om du er kvalifisert til å utføre disse reparasjonene? Selv om det bare er å bytte ut en stikkontakt eller en voksring på et toalett, kan du berøre feil ledning eller etterlate en løs skrue åpne en boks med ormer som du ikke vil åpne. Sørg for å fortsette å lære deg om forbedring av hjemmet. Følgende tips og fakta kan vise seg å være veldig nyttige en dag.

Hvis du tenker på å forbedre hjemmet, bør du vurdere hvilken del av huset ditt som trenger arbeidet først. Det er ikke nødvendig å gjøre alt samtidig. Å velge ett rom eller prosjekt av gangen gir også mening økonomisk. Planlegg tilnærmingen din og se etter tilbud på byggematerialer og møbler. Dette er en fin måte å legge mer penger tilbake i lommen og forbedre hjemmet ditt samtidig.

Bruk teppeprøver til å teppe et helt rom! Butikker kaster ofte prøvene sine. Skjær hver prøve opp i mindre biter og lim eller lim dem på plass for gratis gulvbelegg. Klipp dem i biter av samme størrelse for en fliseffekt, eller klipp dem i uregelmessige geometriske former for et abstrakt utseende.

Lagringsprosjekter er en utmerket måte å få føttene våte i forbedringsprosessen. Hvis du har et kosteskap hjemme, bør du vurdere å lage det til et lite pantry. Det er enkelt å feste små stativer på innsiden av døren og skape et sted for hermetikk og krydder. Hvis du kan legge til en dypere hylle, kan du også oppbevare bokser eller kjøkkenutstyr som ikke ser mye bruk.

Når du ansetter noen til å utføre oppussingsarbeid på boligen din, må du ikke betale kontant. Betal alltid med sjekk eller kredittkort; du vil ha en dokumentert løype som viser at entreprenøren din er betalt. Hvis du betaler kontant, kan det bli ordet ditt mot hans ord, og du vil ikke ha noe bevis på at du fulgte med betaling.

Landskapsarkitektur kan enkelt tilføre verdi til hjemmet ditt ved å skape en tiltalende appell. Busker og hekker er generelt rimelige og enkle å vedlikeholde. Trær, derimot, anbefales ikke av mange grunner. For det første gjør umodne trær lite for å forbedre attraktiviteten til en hage, mens modne trær ofte er veldig dyre.

Installer karbonmonoksiddetektorer hjemme hos deg. Karbonmonoksid er en usynlig gass som du ikke kan smake eller lukte. Hvis du inhalerer for mye av det, kan det imidlertid være dødelig. Små barn er spesielt utsatt for giften. Ikke ta sjansen! Disse detektorene er billige og enkle å installere.

Unn veggen din til en vogn! Nei, ikke til et barns leketøy, men til et spesiallaget anker og vippebolt! Skaftet på en vogn utvides når du skrur den godt fast. Den kan brukes til å holde et bilde eller annet lysgjenstand på plass på overflaten av en hul vegg der det ikke er noen underliggende pigg å spikre på.

Hvis du handler uten å vite hva du gjør, er det ikke bra for deg eller hjemmet ditt. Tipsene du nettopp har lest, dekker åpenbart ikke alle typer reparasjoner og / eller ideer til boligoppussing, men du vet aldri når de kan komme til nytte. Forhåpentligvis har du plukket opp en eller to ideer til ditt neste prosjekt.

http://vernesko-bergen.com